samsung s8 gear vr oculus voucher waar

S8 inruilactie, die loopt tot en met 1 oktober. Lees in dit artikel hoe de actie werkt, wat je moet doen en wanneer je de VR-bril thuis kunt verwachten. Lees meer over. Lees ook: de 6 beste Gear VR-games van dit moment. Je moet je aankoop wel uiterlijk 15 september registreren via de site van Samsung. Bewaar vervolgens je kassabon en registreer je toestel op de speciaal opgezette actiepagina, upload de kassabon door middel van het formulier. Selfies maak je met een kwaliteit van 8 megapixel en de 3000 mAh accu zorgt ervoor dat je toestel gemakkelijk een dag meegaat op n lading.

Schaf een Samsung Galaxy S8 of S8 Plus bij een deelnemende retailer of provider, zoals m, Coolblue, T-Mobile of KPN. Ook een, galaxy S8 met abonnement levert je een gratis Gear VR op tijdens de actieperiode. Meedoen met de actie is verder heel eenvoudig.

Dit pakket bestaat uit een Gear VR-bril ter waarde van 129,99 euro en een voucher van 50 euro. Ook zijn er verschillende natuurdocumentaires en andere videos die je in vr kunt beleven. Je leest het goed: vandaag is de allerlaatste dag om de aankoop te maken.

Deze toestellen zijn veelal buitengesloten van de actie. Bestel je tussen 19 juni en 23 augustus een Samsung Galaxy. De voucher valt in te wisselen bij de Oculus store waarmee je diverse VR-apps en games kunt binnenhalen. Het vlaggenschip wordt tijdelijk geleverd met een Gear VR, controller en tegoedbon voor gratis apps en games. Samsung Galaxy S8 Plus is met.2 inch iets groter en heeft de beschikking over een 3500 mAh accu. Galaxy S8 Plus, dan krijg je een gratis Gear VR Package. Samsung Galaxy S8 of Samsung Galaxy S8 Plus krijgt, ontvang je na registratie, een geheel gratis Gear VR Package. Voornamelijk tijdens het gamen komt de controller goed van pas.

samsung s8 gear vr oculus voucher waar